Hjem

Pladeselskabet - Have a Cigar

Artist:

Tobias Trier

Album:

Sandheden om Britina
Castello

 


Sandheden om Britina Castello

CV

Koncertanmeldelser

Anmeldelser af albummet

Tanker i forbindelse med albummet

Sangtekster til albummer: Bag De Blå Persienner

Oplev Tobias Triers hjemmeside: www.tobiastrier.dk

 


  

TOBIAS TRIER
Sandheden om Britina Castello

Jeg har forsøgt at lave en medrivende musikalsk plade med spidsfindige tekster, der sniger sig ind i hovedet på folk som en trojansk hest. Jeg har villet lave et album, som frigør energierne på dansegulvet. Jeg var meget glad for at opleve, hvordan "Drak Af Din Kop" fra mit første album havde en befriende virkning på mig selv og de mennesker, der hørte sangen på cd, på radio og ved koncerterne. Med dette album har jeg forsøgt at videreføre noget af den galskab, følsomhed og underfundighed, som blev sluppet løs på debut-albummet "Bag de blå persienner". Flere af sangene er vævet sammen omkring en fiktiv person ved navn Britina Castello.

Britina Castello er en 30-årig desperado. Hendes far er tv-reparatør. Under pseudonymet Britina Castello begynder hun at optræde i realityprogrammer og bliver kendt for sine erotiske udfoldelser. Faderen ved ingenting. Han tror hun arbejder i udlandet. Britina Castello skriver toårig kontrakt med live-erotikprogrammet "Totusind Og Én Nat På Slottet". Kort efter laver hun sin egen tv-station finansieret via en hemmelig reklameaftale med storbanken "Scanfinans".

Hun gifter sig med millionæren Ken Birk og indleder en affære med direktøren for medicinalvarefirmaet "CyberWood". Med Ken Birks penge i ryggen og sikker forretningssans opbygger hun et omfattende mediekonglomerat. I forsøg på at erobre det afrikanske marked presser hun direktøren for "CyberWood" til at standse et nødhjælpsmedicinprogram og erstatte pakkerne med tv-apparater. "Totusind Og Én Nat På Slottet" bliver mere og mere populært.

"CyberWood" bliver dømt ved selskabsretten, og direktøren bliver ruineret og indlagt på psykiatrisk afdeling. Imens udvikler "Totusind Og Én Nat På Slottet" sig til et mareridt for Britina. Hun forsøger at komme ud af programmet, men "Scanfinans" fastholder kontrakten. Til sidst fabrikerer hun i hemmelighed nogle mordtrusler i forsøg på at slippe ud af kontrakten. Hendes far, som endnu ikke ved, at Britina er hans datter, deltager ved et tilfælde i programmet. Da sandheden kommer frem, bryder hun sammen midt i studiet. Samtidigt bliver de falske mordtrusler afsløret, og hun tager sit liv.

 

Sangene

 

1. Han elsker den hund

Jeg forsøger at beskrive ensomhed - ved at beskrive alle de ting som omgiver ensomheden. Jeg fik idéen engang min mor kom hjem fra et udlandsophold og fortalte om en midaldrende person, som havde mistet kontakten til sit voksne barn. I stedet kastede personen al sin omsorg på en hund. Måske fordi det var nemmere.

 

2. Spinkel

Sangen handler om en journalist, der skal skrive en sladder historie om Britina Castello. Jeg prøver at beskrive mediernes overflade med heftige rytmer inspireret af overfladisk diskomusik. For at illustrere mediemaskinen er min stemme kørt gennem en vocoder (en maskine hvor man kan styre stemmens toneleje med et klaviatur).

 

3. I mod din hud

Et menneske befinder sig i tomrummet efter et kuldsejlet forhold og køber tøj som erstatning for kærligheden.

 

4. Excellence

Jeg forstiller mig, at direktøren i medicinalvarefirmaet CyberWood er i dialog med sundhedsambassadøren i Somalia. De har korresponderet frem og tilbage omkring et medicin-nødhjælps-program, som nu bliver trukket tilbage.

 

5. En rig mand

En sang om at miste. Jeg skrev den i maj måned i år. Det var den måned, hvor min mor døde og kæresten, jeg havde boet sammen med i to år, forlod mig.

 

6. I nat

En følelse af opgør. De indre dæmoner skal slås ihjel. Jeg har ikke tænkt over ordene - det var bare dem der faldt mig ind. En stemme fra det ubevidste. I slutningen har jeg brugt nogle små brudstykker af en gammel indspilning, hvor Karen Blixen læser op. Sammen med musikken danner de en stemning af dæmonisk opgør.

 

7. Ekko

Følelsen af forladthed, når man har mistet én man elsker. Første halvdel af teksten havde jeg liggende et par år uden at vide, hvad jeg skulle bruge den til. I foråret sad jeg med guitaren og fandt en melodi. Min producer Anton syntes, det var fedt. Han foreslog en salsaversion, og resten af teksten kom på plads.

 

8. Lad os danse

Vel nok pladens ringeste tekst (og måske fedeste musik!). Sangen beskriver trangen til at glemme det triste og bare danse hjernen væk. Endnu engang er min stemme udsat for vocoder i forsøg på at skabe en robot lignende "distance". Jeg ser et billede for mig, hvor en R2D2-robot bevæger sig efter bedste evne, mens den indtrængende opfordrer til at danse i uendelighed

 

9. Ved min side

En sang om kærlighed. Måske ligesom den kærlighed, der opstår mellem to efterladte engangsgriller i udkanten af en rasteplads ved Helsingørmotorvejen. Det første jeg fandt på var de afsluttende linjer "lad mig vide du altid blir ved min side..", og så byggede jeg det op baglæns derfra.

 

10. Scanfinans

Et brev fra banken. Sangen starter med noget baggrundsstøj, som jeg har optaget i en bank, mens jeg venter på at blive betjent. Af og til høres lyden som betyder: NYT NUMMER! samt lyden af en tællemaskine og en Dankort kvittering, der bliver udskrevet. Det morer mig meget, hvordan man kan opleve at blive lænset af banken i en høflig tone. Bankens gebyrer og dispositioner som på en gang er høflige og skamløse.

 

11. Sandheden om Britina Castello

Biografien som genre er interessant. Jeg er optaget af menneskets voyeur-trang. Måske forsøger jeg at vise, at det i virkeligheden er ligegyldigt hvilken person, det handler om - bare vi får lov til at være tilskuer til et menneskes fald. Bare vi kan få lov til at fryde os lidt over at se en kendt person gå ned med flaget.

 

12. Hvad du end gør

Jeg skrev sangen, da jeg sad alene i et sommerhus i Langebæk, jeg havde lånt af min søster. Følelsen af håb når det ser aller sortest ud. Viljen til at vinde det tabte tilbage. Måske en utopisk vilje. Desperat under overfladen.

 


  

TOBIAS TRIER - CV

 

DATA

Sanger, musiker og komponist. Født 13. Februar 1973 i København.

 

UDDANNELSE

Musisk-Matematisk studentereksamen fra Aurehøj Amtsgymnasium 1991. Almen musiklærereksamen ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium 1996.

To måneders studieophold i Ghana, Vestafrika, ved Agoro/-Ciltad project, Cape Coast 1996.

 

KUNSTNERISK VIRKE

Medkomponist og musiker i forestillingen "Le Og Alle Er Lig", Kanonhallen 1993.

Sangtekster og tilhørende musik til forestillingen "Sigrids Dagbog" opført Juni 1994 i Dansk-Israelsk Venskabsforening, Jerusalem, og Januar-Februar 1995 i Rundetårn, København.

Komponist og medvirkende i "Absurd Musikoptræden", Turbinehallen 1995.

Har komponeret musik til Kulturbyprojektet "Explore Europe", fremført i Pakhus 11, DR TV og på Arken, Museum for Moderne Kunst, Ishøj 1996.

Har komponeret musik til kortfilmen "Tempo", M & M Productions i samarbejde med Bo Holten - premiere ved Filmfestivalen i Cannes Maj 1999.

Har komponeret musik til animationsfilmen "Alice' Alice" af Martin de Thurah - premiere i Filmhuset, København 22. April 1999.

Optræden med forstillingen "Sigrids Dagbog" ved jødisk festival i Krakow, Polen, maj 1999.

"MobilSymfoni" - en komposition for mobiltelefoner fremført 25. august 2001 ved Aarhus Festuge.

 

ANSÆTTELSE

Ansat i vikariat som dirigent- og leder af Aurehøj Bigband, ved Aurehøj Amtsgymnasium 1995.

Ansat som scene- og lydtekniker på Den Anden Opera, København, 1998-1999.

 

UDGIVELSER

"Den Forsinkede Dreng" (1998)

(Selvproduceret album med egen tekst og musik, udgivet i 500 eksemplarer. Ikke i handel.)

"Bag de blå persienner" (Pladeselskabet Have a Cigar, 2000)

"Sandheden om Britina Castello" (Pladeselskabet Have A Cigar, 2001)

 

STIPENDIE

Statens Kunstfonds to-årige igangsætningsstipendium til skabende kunstnere 2000.

 

 


  

TANKER I FORBINDELSE MED ALBUMMET

Bag De Blå Persienner

Albummet som helhed beskæftiger sig med overgangen fra ungdom til voksenlivet. Igennem de 12 sange får vi en rundvisning i en ung mands drømme, vanskeligheder og appetit på livet og kærligheden, ængstelse for livets store og små spørgsmål.

Drak af din kop. En vanvittig ordstrøm om alle mulige og umulige ting, som findes i en kop. Jeg fik idéen en dag jeg cyklede ud af Blegdamsvej. Min ambition var at lave en rapsang, sunget med benhård hip hop attitude, men med et helt andet tekstindhold end man sædvanligvis finder i hip hop. Tekstindholdet rummer i sig selv en absurditet, som virker stærkt stimulerende på mig. Sangen er - for mig - et billede på alle de ting, som kommer op til overfladen, når man lærer et menneske at kende.

Albummet indeholder en video til dette nummer, som kan ses på computer. Vokalen og strygerne er indspillet i Juhl-Sørensens gamle klaverfabrik samme lokale, hvor

Poul Henningens i 40'erne fik bygget sit gennemsigtige flygel! Som i dag ejes af blandt andre Hillary Clinton.

Hvorfor kommer hun ikke? En enkel sang, om en velkendt situation - at blive brændt af. Musikken bærer tydeligt præg af min kærlighed til cubansk musik.

Dette får passende modspil af de indledende elektroniske Kraftwerk-agtige trommelyde. To universer der støder sammen og tilsammen danner et tredje. Den spanske guitarsolo, som varer ca. 20 sekunder, er indspillet af min farbror, Lars Trier, for 27 år siden, samme år jeg blev født. Det var nærmest et magisk øjeblik, da Halfdan og jeg til sidst sad ved computeren og eksperimenterede med at lægge Røde Mor samplinger ind over min musik.

Lars Triers guitarsolo passer på sin egen mærkelige måde fuldstændigt i længde, tempo og toneart. Som om blodets bånd havde en finger med i spillet, da jeg skrev sangen.

Mælk og honning. En enkel sang, en forbløffende kort tekst som alligevel efterlader en følelse. Vel nok albummets musikalsk mest raffinerede sang, stærkt influeret af jazz og brasiliansk musikalsk. Igennem nummeret spiller jeg blandt andet på en dejlig falsk synthesizer, som glider op og ned ad tonerne, som en flyvemaskine, der tegner sløjfer i luften. Jeg har ejet det keyboard, siden jeg var 14 - er så og sige vokset op med det.

Det farver nummeret med en troldsplint i øjet.

Oasebar. Jeg skrev sangen efter at have snakket med en jævnaldrende ven, som har været bartender på et suspekt værtshus. Hun fortalte mig om den mærkelige fornemmelse det er, at stå som bartender og være vidne til - og efterhånden involveret i tragiske skæbner, som lever hele deres liv på en barstol. Personer som umiddelbart rummer en spændende historie. Efterhånden opdager man, at det er de samme historier, som gentages igen og igen. Næsten som i en græsk tragedie! At være indespærret på et mørkt værtshus, hvor dagslyset aldrig trænger ind og høre de samme historier om og om igen. De minder om den følelse af isolation, som vi alle føler fra tid til anden - særligt om vinteren.

Min vokal er indspillet på en firespors båndoptager på et hotelværelse i Greenish Village i New York.

Trine. Balancerer mellem poesi og humor. Jeg holder meget af sidste vers - den måde sidste linje får en dobbelt betydning. Jeg fik idéen en bagende varm sommerdag, jeg stod og ventede uden for posthuset ved Trianglen på Østerbro. Der var 100 mennesker foran mig i køen. Jeg sad uden for på trappen i solen, da melodien kom dumpende. Jeg gik hjem og skrev en masse vers, som jeg tit gør og fik dem kogt ned til tre.

Kaffe og giffel. En latterlig sang som af uforklarlige årsager er blevet hængende. Alt i alt en skæv sang, som måske netop har sin berettigelse, fordi den ikke handler om noget videre - andet end søndag morgen med tømmermænd! I Sangen spiller jeg på min fars gamle Wurlitzer-elklaver. Samme instrument som man kunne se ham spille i børneprogrammet Kys Frøen.

Bag de blå persienner. Alle mennesker har en historie. Sangen taler for sig selv.

Den er et direkte udslag af, at man ofte sidder og glor ud af vinduet, når man skriver sange. Man ser menneskerne, der går forbi, og begynder at spekulere over deres liv. Og hvad der ville ske, hvis vi mødtes?

Hold mig fast. Idéen til denne sang fik jeg i krydset mellem Tagensvej og Vester Fælledvej, mens jeg ventede for grønt lys. Jeg var inspireret af en Billy Joel-plade, som Anton havde lånt mig. Valget af instrumenter er tydeligt inspireret af Abbey Road-pladen med Beatles. Cembaloet er indspillet i Juhl-Sørensens gamle klaverfabrik.

Bakkegårdsallé er et af de numre, jeg holder mest af.

Den stærkt følelsesladede og personlige tekst bliver sat grueligt i perspektiv af et musikalsk sprælsk, drilsk, nærmest satirisk arrangement. Den musikalske kontekst vil jeg beskrive således: Organisten Ole Erling møder sine gamle pigtrådsvenner. De farer vild og havner ved en fejltagelse til en hip hop-fest, hvor de bliver infiltreret i den københavnske undergrund.

Skyggerne blir´ lange. En sang om at tage afsked. Måske med barndommen. At stå foran et nyt kapitel i ens liv, hvor man kaster sig ud på dybt vand. På trods af de relativt komplicerede akkorder, er det faktisk den ældste af mine melodier. Akkorderne lavede jeg på en guitar i 1986, da jeg var på ferie i Spanien med min far. Senere i sommerhuset i Nordvestsjælland fandt jeg melodistemmen.

Først da jeg begyndte på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 1992, skrev jeg teksten.

Den forsinkede dreng. Sangen skrev jeg faktisk til Anton! Den gang vi spillede i vores gymnasie-punkband Kulsyre. På en sommerhøjskole gik jeg på silketryk-kursus og trykte vores logo på tre gamle T-shirts. Og dem optrådte vi hårdnakket med flere år efter. Problemet var, at mine gamle forvaskede T-shirts var alt for små til Anton, som derfor måtte spille med bar mave. Pointen - at man kommer for sent, fordi man bilder sig ind, at man er forud for sin tid - giver egentlig ikke nogen mening, sådant rent filosofisk. Men den illustrerer den følelse man har, når man er 16-17 år - at man kan erobre hele verden.

Den tid som er forbi. Jeg ønskede at skrive en sang, som havde et lidt universelt præg lige som Somewhere Over The Rainbow eller noget i den stil. Teksten er tilpas åben uden at blive ligegyldig. Albummet slutter med lyden af sputnik, der sender sit radiosignal ud i universet. Lyden er taget fra en sovjetisk astronaut-hyldestplade, som Halfdan fandt på et loppemarked.

 

Tobias Trier. København. Februar 2000

 


  

 

DRAK AF DIN KOP

Der var en letmælk fra sidste år

en skiveskåret skimmelost med blåt hår

der var honning og små stykker urtete

en paptallerken og en grydeske

en flad croissant en kvart liter fløde

der var levende lys og batterier der var døde

der var hvidt skum chokoladedrys på toppen

og fem fingeraftryk spredt ud på koppen

 

en sort mokkabønne og en sukkerknald

en halv krydderbolle med citronskal

der var kaffekværn og piskeris

en videomaskine og en lyserød gris

der var sikkerhedssele med gummisål

engelsk lakrids og elektrisk ål

der var flaskepost og redningsvest

og en flykaptajn på en islandsk hest

 

Jeg drak af din kop

jeg drak den op

 

Der var en øko-bagerbix med kø ud til gaden

der var smørstang i luften og kulør på ruladen

der var fyrfadslys og røde servietter

og en skovsø med kronhjort i kjole og stiletter

jeg greb ud efter koppen, tog den helt hen til munden

jeg ku se der var noget der bevægede sig på bunden

det var en fisk som lå og blinkede

en havmåge sad og vinkede

 

Der var en neglebørste og en badevægt

en spand fuld af nougat og lakridskonfekt

der var fugtighedscreme og broderet BH

et par korte bukser som var lidt for små

en pisk og masker af læder

og håndjern som hang ned fra loftet i kæder

en gennemsigtig kjole som manglede en strop

aldrig har jeg smagt så god en kop

 

 

HVORFOR KOMMER HUN IKKE

Hvorfor kommer hun ikke

har hun glemt vi skal mødes i dag

jeg sidder alene ved bordet

har hun brændt mig af

Hvorfor ringer hun ikke

og fortæller nu er jeg på vej

men her er så stille

kun vinden hvisker

 

Var der noget i hendes stemme

hendes blik da hun sagde farvel

da hun vinkede til mig

og smilede for sig selv

Hvorfor kommer hun ikke

måske har hun glemt hvor jeg bor

måske fik hun kolde fødder

da jeg sagde tre ord

 

 

MÆLK OG HONNING

Jeg var en fisk i vandet

flød i dine varme strømme

jeg var en prop på havet

red på dine bølger

jeg var en fjer i vinden

du bar mig på dine brede vinger

jeg var en sten på stranden

du tog mig op

 

Jeg var mælk - du var honning

jeg var en bi og du var min dronning

 

 

OASEBAR

Hver aften tændes de røde lamper

og stearinlysene på disken

og de kulørte plastikblomster

som hænger ved siden af fisken

der lugter af øl og cigaretter og Arthur som ryger cigar

du ka´ altid finde ham på Oasebar

 

På Oasebar

der hvor tiden står stille i stegt flæsk med persille

du havde brug for pengene og blev bare hængende

på Oasebar

 

Du står bag disken og serverer

skænker øl med et træt smil

mens Walter for syvende gang fortæller

om sin højt elskede bil

du kigger hen på uret

du ved hvor lang tid det tar´

du kender alle historierne på Oasebar

 

På Oasebar

der hvor tiden står stille i stegt flæsk med persille

du havde brug for pengene og blev bare hængende

på Oasebar

 

Arthur fortæller om sit firma

som forsvandt

du ved han er på spanden efter den fjerde elefant

du ønsker bare du ku´ rejse væk

et halvt år til Gibraltar

men du er en del af historien nu på Oasebar

 

 

TRINE 

Trine - du er et nybagt brød

og jeg er margarine

smelter i krummerne så fine

jeg er brændt varm på dig

 

Trine - du er en abrikos

og jeg er aubergine

som Harlekin og Columbine

der danser i en farlig leg

 

Trine - du er en alpetop

og jeg er din lavine

en bjergbestiger uden line

jeg kommer aldrig over dig

 

 

KAFFE OG GIFFEL

Kaffe og giffel det er søndag

smør på giffel og giffel i munden den er god

og jeg ligger her sengen med min guitar

giflen er forsvunden - forsvunden ind i munden

og giffen gaffen guffen Østerbro

 

I avisen står der noget om fødsler

kaffen den blir´ kold og klokken den slår tolv

mens jeg ligger her og rocker under dynen

nu har jeg spist min kaffe og giffel

det er så svært at stå op med tretten gifler i min krop

jeg vil meget heller ligge her og boble

 

Kaffe og giffel

giffel i munden

giffel den er god

smør på giffel

det er så svært at stå op med tretten gifler i min krop

jeg vil meget hellere ligge her og boble

 

Kaffe og giffel så´ det mandag

min radio kører og Brøndby de fører tre-nul

og jeg ligger stadig her med min guitar

giflen er forsvunden - forsvunden ind i munden

og giffen gaffen guffen Østerbro

 

 

BAG DE BLÅ PERSIENNER

Hun bor rundt om hjørnet

hun cykler tit forbi

med en flettet kurv på styret

med sin sorte taske i

Hun har store grønne øjne

smiler til dem hun kender

er der én hun elsker

bag de blå persienner

 

Hun bor rundt om hjørnet

jeg så hende i april

hun blir´ hentet hver fredag

i en sølvgrå bil

Hun mødes af og til

med sine rulleskøjtevenner

er der en hun elsker

bag de blå persienner

 

Hun kyssede mig og sagde jeg har set dig før

du har gloet op og ned ad min gadedør

så fulgte jeg hende op til hendes seng

det sidste jeg så var hendes lange røde hår

da hun stod der i gangen og sagde:

- Det er bedst du går

 

Gaderne er tomme

jeg går alene hjem

mit blik strejfer hendes vindue

som står på klem

Er der én hun holder

i sine varme hænder

er der én hun elsker

bag de blå persienner

 

 

HOLD MIG FAST

Vi er skabt for hinanden

og vi følges ad igennem tykt og tyndt

vi vil altid være sammen - som var vi lige begyndt

 

Hold mig fast så jeg mærker jeg er din

tryk mig i din favn

hvis man spørger om det smukkeste jeg ved

hvisker jeg dit navn

 

Er du ensom i mørket

så se engang på himlens mælkevej

stjernerne kan fortælle - hvor højt jeg elsker dig

 

 

BAKKEGÅRDS ALLÉ

Vi gik i skole på Gentoftevej

jeg mødte en herlig fyr det var dig

vi spillede musik og ballade

som folk kunne elske at hade

vi blev studenter på Bakkegårds Allé

 

På Bakkegårds Allé

 

Og vi fik hver sin lejlighed

Niels Bohr det blev dit nye sted

Intet ku få dig til at lette

indtil du mødte Annette

nu bor I sammen på Bakkegårds Allé

 

på Bakkegårds Allé

På Bakkegårds Allé er der faldet sne

på Bakkegårds Allé

 

En dag i april fik jeg et kort

der stod at din far var gået bort

blomsterne på kisten var hvide

Annette hun stod ved din side

og livet går videre på Bakkegårds Allé

og livet går videre på Bakkegårds Allé

 

 

SKYGGERNE BLIR´ LANGE

Skyggerne blir´ lange timerne blir´ små

bølger lar´ sig fange forsvinder i det blå

lad tidevandet komme så tar´ jeg af sted

før natten er omme finder jeg fred

 

Som regn efter tørke strømmer vandet ind

fra øst bredes mørke bæres frem af vind

i havet er der klipper et hav er koldt som sne

og fuld af mirakler som venter på at ske

 

 

DEN FORSINKEDE DRENG

Nu vil jeg fortælle om et lille problem

og det er hverken dårlig ånde, bumser eller eksem

du nikker når du hører hvad problemet er

og det blir´ værre og værre

 

Jeg kommer for sent til alt hvad jeg skal nå

og jeg kan aldrig ta´ mig sammen til at gå

når klokken i mit indre ur endelig er slået

er det timer siden jeg sku´ være gået

 

Det var da utroligt tænker du nok

hvorfor ka´ drengen ikke lære at stå op

det har en forklaring som du godt kan få at vide

- jeg er forud for min tid

 

Derfor kommer jeg ligeså sent som jeg vil

jeg hører fremtiden til

 

Jeg kan aldrig komme ud af min seng

ude i byen kalder de mig den forsinkede dreng

jeg stod sidst i køen oppe i himlen hos gud

da han delte tidsfornemmelsen ud

 

Derfor kommer jeg ligeså sent som jeg vil

jeg hører fremtiden til

 

Sidste weekend havde jeg scoret en sild

jeg tog hende med hjem i seng

og hun var fuldstændig vild

hun skreg - vent

jeg sagde - skat, der er ingen grund til at være blid

du ved - jeg er forud for min tid

 

 

DEN TID SOM ER FORBI

Den tid som er forbi

gemmer vi indeni

de ting som vi har gjort

gør vi til noget stort

 

Et øjeblik blir´ ved

i en uendelighed

som fra forleden

til evigheden

den tid som er forbi

 


 


Læs anmeldelser

Oplev Tobias Triers hjemmeside: www.tobiastrier.dk

  

Pladeselskabet Have a Cigar
Rørholmsgade 24 mezz. · DK-1352 København K
Tel.: +45 3311 0750
E-mail:
pladeselskabet@pladeselskabet.com

 

 Hjem  Tilbage til forsiden

 

 
Copyright © Pladeselskabet Have a Cigar.
Oplysninger kan frit citeres - med kildeangivelse

 

Ajour 25.3.2002 webmaster